Σκέρτσος, Πατέλης, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και Ντόρα Μπακογιάννη..

Η εμφάνιση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο πανηγύρι για την ψήφιση του νομοσχεδίου αναγνώρισης του γάμου ομοφυλόφιλων, ήταν άλλο ένα θεσμικό ατόπημα.

Δυστυχώς, η πρόεδρος επιμένει να προκαλεί το πανελλήνιο με τις επιλογές της, ενώ στα τέσσερα χρόνια της θλιβερής της παρουσίας στο προεδρικό μέγαρο, δεν έχει κάνει ούτε μία παρέμβαση υπέρ της κοινωνίας, των εθνικών θεμάτων, των πραγματικά αδύναμων που χρειάζονται την προστασία της Δημοκρατίας και δη, της προέδρου της.

Ο σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας φυσικά, δεν ήταν άλλος από το να πείσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να της ανανεώσει την θητεία της. Δεν θα έπρεπε να ανησυχεί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τον χειρότερο πρωθυπουργό, να βρει χειρότερη πρόεδρο από την Σακελλαροπούλου.

Με την προκλητική και διχαστική της συμπεριφορά, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων.

***

Σκέρτσος, Πατέλης και Κ. Σακελλαροπούλου γιόρτασαν σε γνωστό wine bar μετά την ψήφιση του ν/σ για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Άκης Σκέρτσος, Αλέξης Πατέλης και Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιόρτασαν τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά την ψήφιση με ευρύτατη πλειοψηφία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής, o υπουργός Επικρατείας 'Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πήγαν στο Wine bar by the Glass στην οδό Φιλλελήνων για να το γιορτάσουν.

Ο Άκης Σκέρτσος και ο Αλέξης Πατέλης πήραν τα μικρόφωνα και απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος πήρε στις πλάτες του όλο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, απευθυνόμενος σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είπε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για αυτούς.

Στο wine bar του Συντάγματος βρέθηκαν και η πρώην υπουργός της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάνη και η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή.

Νωρίτερα, από τα θεωρεία της Βουλής, ο Άκης Σκέρτσος παρακολούθησε μαζί με άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το ν/σ που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κοντά στον κ. Σκέρτσο βρίσκονταν ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς τη διαδικασία από τα θεωρεία. Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.


Δείτε εικόνες από το γνωστό wine bar της Αθήνας όπου γιόρτασαν Σκέρτσος, Πατέλης Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και Ντόρα Μπακογιάννη..

www.iefimerida.gr

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!