Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τους «μετριοπαθείς» αντάρτες που έβαλαν γυναίκες σε κλουβιά για να προστατευθούν από τις αεροπορικές επιδρομές

Για να αποτρέψουν τις συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στο εσωτερικό της Ανατολής στην Ghouta (περιοχή με γεωργικές φάρμες) στη Δαμασκό, οι υποστηριζόμενοι από τις ΗΠΑ αντάρτες του «Jaysh Αλ-Ισλάμ» (Στρατός του Ισλάμ) και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) έχουν τοποθετήσει γυναίκες Αλεβιτών, που είχαν απαγάγει, σε κλουβιά, για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τις αεροπορικές επιθέσεις.

ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ αντιπολίτευση ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Συρίας φωτογραφίες των έξι γυναικών στο Twitter, προσθέτοντας επιπλέον σχολιασμό, που περιελάμβανε σεκταριστικές ύβρεις για να υποβαθμίσει τις γυναίκες που ήταν αβοήθητες και να χλευάσει τον Σύρο Πρόεδρο Bashar Al-Assad.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ-ΑΒΡΑΑΜ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι υποστηριζόμενοι από τις ΗΠΑ αντάρτες έχουν χρησιμοποιήσει ανθρώπους ως ασπίδες για να αποτρέψουν τις αεροπορικές επιδρομές.

Ωστόσο, αυτή η κατάφωρη περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή έχει αντικρούσει την υποτιθέμενη ευαισθησία τους για να προστατεύσουν το λαό της Συρίας και να θέσουν τέλος στην κυβέρνηση του Bashar Al-Assad. Οι έξι γυναίκες δεν αναγνωρίστηκαν από τους αντάρτες, αλλά περιγράφονται από τους ισλαμιστές ως Αλεβίτες, κατά τις σεκταριστικές προσβολές τους προς τους απαχθέντες αμάχους.

Τον περασμένο μήνα, οι αντάρτες δημοσίευσαν φωτογραφίες που εμφανίζονται μαχητές τους να ποζάρουν με τα ακρωτηριασμένα κεφάλια των νεκρών στρατιωτών της Συρίας.

Αυτές οι εικόνες παρουσιάστηκαν σε πολλαπλά βίντεο από τους ισλαμιστές, που περιείχαν απειλές κατά της ζωής των Αλεβιτών μουσουλμάνων της Συρίας. (prisonplanet.gr)


http://dia-kosmos.blogspot.gr/

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!