Ο Εβραίος Γεραπετρίτης υποκλίνετε στον Ισλαμοκανίβαλο

Είναι δυνατόν Υπουργός της ελληνικής Κυβέρνησης να… υποκλίνεται και να κάνει τεμενάδες μπροστά στον Ταγίπ Ερντογάν; 

Και όμως είναι!

Αν μιλάμε για τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υπουργό Εξωτερικών που ήθελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακαώς σε αυτό το νευραλγικό πόστο, τότε τίποτα δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση.

Εδώ βλέπετε τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος Γιώργο Γεραπετρίτη να κάνει τεμενά στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ναι σωστά διαβάσατε και βλέπετε. pic.twitter.com/jjTz6hNPa4

— Panagiotis G. Pavlos (@PGPavlos) December 7, 2023

Μιλάμε για τον Υπουργό ο οποίος «ακρωτηρίασε» το δικαίωμα επέκτασης της Ελλάδας στα 12 μίλια, λέγοντας πως η «κόκκινη γραμμή» μας είναι τα έξι μίλια!

Οπότε, η τραγική, ντροπιαστική και υποτελής εικόνα που είδαμε στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν μάλλον αναμενόμενη για μια Κυβέρνηση η οποία φέρεται και πράττει συνεχώς σαν να είναι τουρκικό προτεκτοράτο…



Αστεία εξήγηση

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε -και δικαίως- από αυτή την αδιανόητη ενέργεια του Γιώργου Γεραπετρίτη, πηγές πήγες του Υπουργείου Εξωτερικών έσπευσαν να διαρρεύσουν ότι ο Υπουργός έκανε υπόκλιση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και όχι στον Ταγίπ Ερντογάν!

Είναι προφανές βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει παντού και έκανε ακόμα και το φιλοκυβερνητικό Mega να «καρφώσει» τον Υπουργό Εξωτερικών!

«Έτσι υποδέχτηκαν τον Ερντογάν στην Ελλάδα», σχολίασε περιπαικτικά ένας χρήστης του Twitter, αναρτώντας επίσης το σχετικό στιγμιότυπο…

Erdogan yunanistan'da böyle karşılandı 🤭#erdogan #turkey #Τουρκία https://t.co/7Beuzk8l5J

— jade eagle (@barbarConan64) December 7, 2023

https://www.newsbreak.gr/politiki/538370/adianoiti-energeia-gerapetriti-mprosta-ston-erntogan/

Ο Εβραίος Λαφαζάνης υποκλίνετε στον Ρώσο Μογγόλο της Ρωσικής Γκαζπρομ.

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!