Κομμουνιστές και ακροδεξιοί χέρι - χέρι... 

Πειραιάς - Ρέντη: Φάκελος «χούλιγκαν» - Ενοικιαζόμενοι μπράβοι με 50 ευρώ για επιθέσεις μετά από εντολές

«Δένουν» τις δικογραφίες σιγά-σιγά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. - Ο ρόλος «κλειδί» του μάνατζερ τράπερ και οι αντιφάσεις στις καταθέσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα των χούλιγκαν που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό (και όχι μόνο) καθώς παλαιότερες δικογραφίες ακόμη και για παραβάσεις του ποινικού «δένουν».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές έχουν «δέσει» τουλάχιστον τέσσερις δικογραφίες με πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε επεισόδια τόσο οπαδικής βίας όσο και άλλα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, μέλη συνδέσμων «ενοικιάζονται» ως... μπράβοι με μεροκάματο 50 ευρώ (!) ενώ τα εν λόγω μέλη ενεργούν μετά από υποδείξεις των επικεφαλής των συνδέσμων.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και ο ρόλος του μάνατζερ πασίγνωστου τράπερ, ο οποίος φαίνεται πως παίζει κομβικό ρόλο, τόσο στο επεισόδιο στο Ρέντη όσο και σε παλαιότερα.

Στις τρεις καταθέσεις που έχει δώσει έχει πέσει σε αντιφάσεις, καθώς υπάρχει ασάφεια στο άλλοθι που παρουσιάζει ενώ αρχικά είπε πως έφυγε από το γήπεδο πριν τη σύρραξη. Ωστόσο, στη δεύτερη έδωσε το όνομα του 18χρονου.

Παράλληλα, το όνομα του 26χρονου είναι και σε άλλες τέσσερις δικογραφίες για οπαδική βία, ανάμεσά τους και ένα επεισόδιο το 2019 στο Ίλιον, στο πάρκο Τρίτη, με θύμα μια 22χρονη, οπαδό αντίπαλης ομάδας.

Παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον πως το πρώτο τηλέφωνο που πήρε ο 18χρονος αφότου είπε στον αδερφό του και στους δυο φίλους του πως πέτυχε έναν αστυνομικό με φωτοβολίδα.

Πηγή: newsbomb.gr

Ο φάκελος με τα 200 ονόματα... Κομμουνιστών και ακροδεξιών υπό τον έλεγχο της Εβραϊκής Ελίτ στην Ελλάδα

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα, σχετικά με τον φάκελο που παρέδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου και στον οποίο περιέχονται  περισσότερα από 100 άτομα σε μία λίστα συνολικά με 200, που είναι σεσημασμένα για σοβαρά αδικήματα, αλλά και χούλιγκαν από τον Εβραϊκό Κομμουνιστικό αντιεξουσιαστικό χώρο και τον χώρο της Εβραϊκής ακροδεξιάς.

Τα άτομα αυτά έχουν απασχολήσει μεταξύ άλλων για ναρκωτικά, σωματικές βλάβες εκβιασμούς ακόμα και συμβόλαια θανάτου.

Στον φάκελο περιλαμβάνονται σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης , 30 περίπου υποθέσεις που αφορούν σε περιστατικά οπαδικής βίας από το 2007 -χρονολογία δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στη Παιανία- και έπειτα.


Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!