Από εδώ πέρασαν οι Κομμουνιστές serial killers της Ηamas


TEL AVIV-47 λεπτά βουτηγμένα στο αίμα με πρωταγωνιστές τους serial killers της Ηamas οι οποίοι πανηγύριζαν τη σφαγή και το θάνατο που προκαλούσαν ή τηλεφωνούσαν στους γονείς τους και καμάρωναν για το επίτευγμά τους.

Αυτά και πολλά άλλα κατέγραψαν οι κάμερες σώματος των ίδιων των μακελάρηδων εισβολέων, τα κινητά των θυμάτων και οι κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στα σπίτια όπου εισέβαλαν οι ντοπαρισμένοι και από τα αμερικανικά δολάρια ναζί της Hamas.

Ο στρατός του Ισραήλ προέβαλε τη Δευτέρα ένα video διάρκειας 47 λεπτών με εικόνες από το φρενήρη πάρτυ δολοφονίας των μαχητών της Ηamas σε βάρος των θυμάτων τους στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Τα πλάνα προέκυψαν από κάμερες σώματος που φορούσαν μαχητές της Hamas που σκοτώθηκαν, κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ισραηλινών θυμάτων, ανέφεραν οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ-IDF.

Το video είδαν 170 δημοσιογράφοι σε μια στρατιωτική βάση στα περίχωρα του Τel Aviv.

«Φτιάχνουμε μια συλλογική μνήμη για το μέλλον. Θα καθορίσει ποιοι είμαστε», ανέφερε o στρατηγός Daniel Hagari, ο ανώτατος εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ στη διάρκεια της προβολής. «Εάν το δόγμα της Hamas είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι μόνο πρόβλημα του Ισραήλ».

Το video δείχνει σκηνές βίας και τρόμου από τις πολύωρες επιθέσεις. Το σώμα ενός αποκεφαλισμένου Ισραηλινού στρατιώτη βρίσκεται σε ένα τσιμεντένιο πάτωμα. Ένας μαχητής της Ηamas χρησιμοποιεί μια σκαπάνη κήπου για να προσπαθήσει να κόψει το κεφάλι ενός άλλου άνδρα. Οι συμμετέχοντες σε ένα φεστιβάλ χορού τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους.

Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εξακολουθεί να συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία από το νότιο Ισραήλ και εργάζεται για να συντάξει μια ολοκληρωμένη περιγραφή των επιθέσεων της Hamas. Περίπου 1.400 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι απήχθησαν και οδηγήθηκαν πίσω στη Γάζα, όπου κρατούνται όμηροι.

Σε μια σκηνή νωρίς στο βίντεο, που καταγράφηκε από την κάμερα του σώματος ενός μαχητή, ένοπλοι μαχητές της Χαμάς περνούν μέσα από μια ήσυχη ισραηλινή κοινότητα κοντά στα σύνορα με τη Γάζα. Ένας Ισραηλινός και δύο αγόρια τρέχουν και κρύβονται σε ένα υπόστεγο κήπου. Ένας μαχητής τους καταδιώκει και ρίχνει μια χειροβομβίδα μέσα.

Μετά σέρνει έξω τα δύο αγόρια. «Θέλω τη μαμά μου», φωνάζει ένα από τα αγόρια στον τρομοκράτη στα αγγλικά. Ο αδερφός του φωνάζει: «Itay, νομίζω ότι θα πεθάνουμε».

Η Hamas αρνήθηκε ξεδιάντροπα ότι είχε στόχο αμάχους. Στο Nature Party το οποίο μετέτρεψε σε μακελειό σφαγής υπήρχαν μόνο νέοι που χόρευαν. Όπως και στα σπίτια και στις οικογένειες που εισέβαλαν οι τρομοκράτες.

Ο Robert Rozett, ανώτερος ιστορικός στο Διεθνές Ινστιτούτο Έρευνας του Ολοκαυτώματος, Yad Vashem, είπε ότι οι άνθρωποι που αρνούνται την κλίμακα και τη βία των επιθέσεων είναι απίθανο να πειστούν από οποιαδήποτε στοιχεία. Είπε ότι η απροθυμία τους να πιστέψουν έχει τις ρίζες του στον αντισημιτισμό και την αντιπάθεια προς το Ισραήλ.

Στο video, πολλοί τρομοκράτες της Hamas φορούσαν action cameras στα κεφάλια τους καθώς στοιβάζονταν σε φορτηγά, πηδούσαν σε μοτοσυκλέτες και περνούσαν με τα πόδια από τα σύνορα προς το Ισραήλ, όπου πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα κυνηγώντας Ισραηλινούς αμάχους.

Τo video απαθανατίζει επίσης εικόνες μαχητών της Χαμάς να σέρνουν τραυματισμένους Ισραηλινούς θύματα, ένα από αυτούς με το χέρι του, πίσω στη Λωρίδα της Γάζας.

Ένα video από ένα kibbutz όπου σκοτώθηκαν 100 άνθρωποι δείχνει δύο μαχητές της Hamas να περνούν μπροστά από μια άδεια παιδική χαρά καθώς αναζητούν στόχους. Το ζευγάρι κάνει ένα διάλειμμα έξω από ένα σπίτι, όπου υπάρχει ένα κάθισμα και μερικές πλαστικές καρέκλες και πίνουν νερό υπό τον ήχο των κοντινών πυροβολισμών από αυτόματα όπλα.

Τα video δείχνει τρομοκράτες της Hamas να ανοίγουν πυρ εναντίον ηλικιωμένων γυναικών που κρύβονται στα σπίτια τους και νεαρών κοριτσιών που κρύβονται σε καταφύγια βομβών. Οι φωτογραφίες έδειχναν νεκρά μωρά, απανθρακωμένα πτώματα βρεφών και Ισραηλινούς να καίγονται ζωντανοί στα αυτοκίνητά τους.

Στο festival ένας νεαρός άνδρας κρύβεται κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και υποδύεται τον νεκρό. Κάποια στιγμή κάνει το λάθος να σηκώσει το βλέμμα του για να δει αν είναι ασφαλής. Ένας τρομοκράτης τον γαζώνει με το όπλο του.

Σε ηχογράφηση μιας φωνής ενός τρομοκράτη της Hamas που χρησιμοποίησε το κινητό ενός Ισραηλινού θύματος για να τηλεφωνήσει στους γονείς του στη Γάζα, ο μαχητής καυχιέται στον πατέρα του ότι βρίσκεται στο Ισραήλ.

«Σκότωσα 10 με γυμνά χέρια», λέει. «Το αίμα τους είναι στα χέρια μου, άσε με να μιλήσω στη μαμά».

«Ο Θεός να σε προστατεύει», λέει η μητέρα του κλαίγοντας.

«Μαμά, ο γιος σου είναι ήρωας. Kill, Kill, Kill», λέει ο μαχητής, προτού ο πατέρας του πάρει πίσω το τηλέφωνο.

«Σε παρακαλώ να είσαι περήφανος για μένα, μπαμπά», λέει.

«Γυρίστε στη Γάζα, επιστρέψτε», απαντά ο πατέρας του. “Αρκετά.”



Τρύπες από σφαίρες και κηλίδες αίματος στη πόρτα και τους τοίχους ενός σπιτιού σε ένα kibbutz κοντά στα σύνορα με τη Γάζα στο Kfar Aza του Ισραήλ, όπου άνθρωποι σκοτώθηκαν από μαχητές της Hamas.



Ότι απέμεινε από τη περιοχή του Supernova Music Festival όπου εκατοντάδες σκοτώθηκαν και δεκάδες απήχθησαν και κρατούνται όμηροι.



Σημάδια από ξεραμένο αίμα στην κουζίνα ενός σπιτιού μετά τις επιθέσεις ένοπλων της Hamas στο Kibbutz Kissufim



Παλαιστίνιοι τρομοκράτες μεταφέρουν έναν αιχμάλωτο Ισραηλινό πολίτη από το Kibbutz Kfar Azza στη Λωρίδα της Γάζας



Moτοσυκλέτες που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες της Hamas στη διάρκεια της επίθεσης στο Kibbutz Kissufim στο νότιο Ισραήλ



Όπλα, περιοδικά και jackets είναι απομεινάρια των επιθέσεων των μαχητών της Ηamas στο Kfar Aza του Ισραήλ



Ένα σπίτι που καταστράφηκε σε μάχη μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και Παλαιστινίων μαχητών σε kibbutz στο Be’eri του Ισραήλ

Ακόμη και η λέξη Ολοκαύτωμα ίσως να μην χωράει τις θηριωδίες των Κομμουνιστών και των Ναζί της Hamas.

Ο IDF έστειλε στους δημοσιογράφους video που δείχνει έναν τρομοκράτη της Ηamas που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο νότιο Ισραήλ να παραδέχεται, στη διάρκεια ανάκρισης, ότι είχε διαταγεί να εκτελέσει φρικαλεότητες.

Στη διάρκεια της ανάκρισης (στο video το πρόσωπο του τρομοκράτη είναι ελαφρώς θολό), λέει ότι οι ένοπλοι έλαβαν οδηγίες για να σκοτώσουν όλους όσους συναντήσουν συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού των θυμάτων και της αποκοπής των ποδιών τους. Λέει επίσης ότι τους δόθηκε η άδεια να βιάσουν το πτώμα ενός κοριτσιού.

-Πυροβόλησα το σώμα της. Όποιος φέρει όμηρο παίρνει ένα διαμέρισμα και 10.000 $!

-Η Ηamas μας διέταξε να πατήσουμε τα κεφάλια τους και να τους τα κόψουμε…

Ο τρομοκράτης καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στο Kibbutz Alumim, σύμφωνα με τον IDF.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, η τοπική ομάδα ασφαλείας του Kibbutz κατάφερε να αποκρούσει τους τρομοκράτες, αν και είχαν ήδη καταφέρει να διεισδύσουν σε ένα μέρος του Kibbutz όπου ζούσαν αλλοδαποί εργαζόμενοι, σκοτώνοντας 16 υπήκοους της Ταϊλάνδης και του Νεπάλ εκεί και απήγαγαν οκτώ άλλους στη Γάζα.

Οι IDF, Shin Bet και η Ισραηλινή Αστυνομία αφού έδειξαν στους ξένους ρεπόρτερ μια ειδική ταινία διάρκειας 40 λεπτών που περιελάμβανε τις θηριωδίες των τρομοκρατών της Ηamas, αποκάλυψαν αποσπάσματα από έρευνες που διεξήχθησαν με τρομοκράτες που συμμετείχαν στη σφαγή.

Η Shin Bet και η αστυνομία δημοσίευσαν ένα video με έξι τρομοκράτες της Χαμάς από τη δύναμη Nohva, οι οποίοι συμμετείχαν στη σφαγή στους οικισμούς Otaf.

[ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO]

Στις έρευνες, οι τρομοκράτες περιέγραψαν τις θηριωδίες που διέπραξαν την ημέρα της σφαγής: «Το σκυλί της βγήκε, το πυροβόλησα»· «Βγάλαμε μια 15χρονη, βγάλαμε μια selfie μαζί της»

-Υπήρχε ένα σώμα πεσμένο στο πάτωμα, την πυροβόλησα. Ο διοικητής μου φώναξε γιατί σπαταλάω σφαίρες στο σώμα της”. «Τελειώσαμε, μετά κάψαμε δύο σπίτια».

Ένας από τους τρομοκράτες συμμετείχε στην τρομοκρατική επίθεση στο Kibbutz Alumim και συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκάλυψε στους ανακριτές τη συγκατάθεση που έλαβαν οι τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένης της θρησκευτικής νομικής καθοδήγησης, για να διαπράξουν τις φρικαλεότητες.

«Το σχέδιο ήταν να πηγαίνω από σπίτι σε σπίτι, από δωμάτιο σε δωμάτιο, να πετάω χειροβομβίδες και να σκοτώνω όλους εκεί, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών», είπε στην έρευνά του. «Η Hamas μας διέταξε να κάνουμε τα εξής: να τους πατήσουμε τα κεφάλια και να τους τα κόψουμε, να τους κόψουμε τα πόδια».





Στο μεταξύ δύο εβδομάδες μετά την επίθεση της Hamas στο Ισραήλ, το Ισραηλινό Εθνικό Κέντρο Ιαδικής Ιατρικής αγωνίζεται με πρωτοφανείς προκλήσεις στον εντοπισμό των θυμάτων-σύμφωνα με το ΥΠΕΞ του Ισραήλ.

Το Ισραηλινό Εθνικό Κέντρο Ιατροδικαστικής Ιατρικής του Υπουργείου Υγείας λειτουργεί ακούραστα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς οι ειδικοί της αντιμετωπίζουν τους συντριπτικούς αριθμούς, τη σκληρότητα και τη βιαιότητα των συμβάντων που προκύπτουν από την επίθεση των τρομοκρατών της Ηamas από τη λωρίδα της Γάζας.

Από την έναρξη των εχθροπραξιών, το κέντρο έχει ταυτοποιήσει 870 σώματα, ενώ εκατοντάδες ακόμη παραμένουν εν αναμονή της ταυτοποίησης.

Το πεδίο εφαρμογής αυτού του έργου, απαράμιλλο στην κλίμακα και την πολυπλοκότητά του, έχει ωθήσει τις δυνατότητες του κέντρου στο όριο. Εκτός από το κανονικό προσωπικό του κέντρου, οι εθελοντές εγκληματολογικοί εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ, τη Νέα Ζηλανδία και την Ελβετία εργάζονται επτά ημέρες την εβδομάδα για να εντοπίσουν τα πάνω από 1.400 θύματα που δολοφονήθηκαν βάναυσα στην επίθεση που η τρομοκρατική οργάνωση της Hamas ξεκίνησε στις πόλεις του Ισραήλ το Σάββατο, το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου.

Εκτός από τον τεράστιο αριθμό απώλειας, η φύση των δολοφονιών έχει αποτελέσει σημαντική πρόκληση για την ταυτοποίηση. Οι τρομοκράτες της Ηamas χρησιμοποίησαν διάφορες φρικιαστικές μεθόδους, όπως η καύση, το μαχαίρωμα, ο ακρωτηριασμός, ο αποκεφαλισμός και άλλα μέσα, καθιστώντας την αναγνώριση εξαιρετικά δύσκολη. Ορισμένα σώματα ήταν τόσο σοβαρά και βίαια ακρωτηριασμένα που δεν μπορούσαν να ταυτοποιηθούν.

Ο Δρ Hagar Mizrahi, επικεφαλής της ιατρικής διαίρεσης στο Υπουργείο Υγείας, ολοκληρώνει τις δύο πρώτες εβδομάδες του πιο αποθαρρυντικού καθήκοντος του κέντρου από το άνοιγμά του: «Είμαι γιατρός και χειρουργός για πάνω από είκοσι χρόνια, έχω δει δύσκολες σκηνές. Στην επαγγελματική μου ζωή, αντιμετώπισα τους τραυματίες από τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά ποτέ δεν αντιμετώπισα τέτοιες σοβαρές φρίκες όπως έχω συναντήσει από το περιστατικό στις 7 Οκτωβρίου. Η ανθρώπινη ψυχή δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν. Είναι σαφές για μένα ότι εμείς, ως έθνος που επιβίωσε από τις στάχτες των στρατοπέδων εξόντωσης στο Ολοκαύτωμα, θα πετύχουμε να επιβιώσουμε ακόμα και τώρα. Θα θάψουμε τους νεκρούς, θα φροντίσουμε εκείνους που τραυματίστηκαν τόσο διανοητικά όσο και σωματικά, θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται επειδή αυτό είναι το μόνο εβραϊκό κράτος “.

Ο Δρ Chen Kugel, διευθυντής του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής, πρόσθεσε: “Δεκάδες εθελοντές από το Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο ήρθαν στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών από την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τη Νέα Ζηλανδία. Είναι παρήγορο να βλέπουμε την κινητοποίηση πολλών εμπειρογνωμόνων για να βοηθήσουν στο εθνικό καθήκον της φροντίδας και του εντοπισμού των θυμάτων στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής. Η διαδικασία αναγνώρισης των θυμάτων είναι λυπηρή και πολύ περίπλοκη. Οι ιστορίες είναι ακόμα πιο δύσκολες. Βλέπουμε νέους και ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά να έχουν πυροβοληθεί σε όλα τα μέρη του σώματός τους, πολλοί σφαγμένοι, άλλοι κάηκαν ζωντανοί, άλλα σώματα αλληλένδετα καθώς είχαν αγκαλιάσει το παιδί τους. Μερικοί από αυτούς έμειναν μόνο στάχτη και μικροσκοπικά θραύσματα. Τα οστά τους. Ποτέ, σε όλη μου την επαγγελματική ζωή, έχω δει τόσο μεγάλη σκληρότητα και αδιανόητο κακό. ”

Ο Δρ Nurit Bobalil, διευθυντής του ιατροδικαστικού εργαστηρίου στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, περιέγραψε τις προκλήσεις: “Το βιολογικό εργαστήριο στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής έχει μέχρι στιγμής λάβει περίπου 900 δείγματα που προέρχονται από σώματα ή τμήματα των σωμάτων, δείγματα από αθώους Ισραηλινούς πολίτες που είναι αδελφοί και αδελφές μας, γονείς και παιδιά, και για τα οποία απαιτείται ταυτοποίηση DNA. Η διαδικασία εργασίας είναι μακρά και πολύπλοκη επειδή το πεδίο εφαρμογής των δειγμάτων και η κατάσταση των σωμάτων, τα οποία χειροτερεύουν μόνο με το χρόνο καθιστά δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις να αποκτήσουν αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.



Στην εγκληματολογική εργαστηριακή ομάδα στο Εθνικό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Ιατρικής προσλαμβάνονται εθελοντές από τον τομέα της κλινικής γενετικής που, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες, επιτρέπουν την επέκταση των ιδρυμάτων του Ινστιτούτου , και χάρη σε αυτό, το εργαστήριο καταφέρνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις, χωρίς καθυστέρηση και είναι σε θέση να παράσχει τα δεδομένα προφίλ που θα μεταφερθούν για σύγκριση με τα δείγματα των μελών της οικογένειας. Ποτέ δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε ένα τέτοιο γεγονός. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι τα ισραηλινά παιδιά θα βρεθούν δεμένα και πυροβολημένα στα κρεβάτια τους, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι τα δεμένα και καμμένα σώματα θα έφταναν σε μεγάλες ποσότητες στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής και ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα εικόνες από παραβάτες, serial killers, τα τέρατα απολαμβάνουν τον εορτασμό του θανάτου που μας προκάλεσαν ”

Στο πλαίσιο αυτών των τραγικών γεγονότων, το Ισραήλ αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια πολύπλευρη πρόκληση ασφαλείας.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ta-simadia-enos-olokaytomatos-video-photos/

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!