Εικόνες από τις σφαγές των ισλαμιστών της Χαμάς μέσα στο Ισραήλ. Έσφαζαν μωρά τα αποκεφάλιζαν και τους έβγαζαν τα μάτια... 

***

Ο Τούρκος πρόεδρος θα κηρύξει το Ισραήλ «εγκληματία πολέμου»

Η Τουρκία θα κηρύξει το Ισραήλ «εγκληματία πολέμου» και θα το κάνει μπροστά σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα.

Αυτό δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε μαζική συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης, που διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ.

«Θα κηρύξουμε το Ισραήλ εγκληματία πολέμου, θα το αναφέρουμε στη διεθνή κοινότητα, εργαζόμαστε ήδη σε αυτό», είπε.

Bugün İstanbul’da Filistin davasına sahip çıkan, Gazzeli mazlumlara umut olan aziz milletimin her bir ferdini tebrik ediyorum.

Tüm ülkeleri, Gazze’de çocuklar, kadınlar ve masum sivillerle birlikte enkaz altında kalan insanlığın ortak değerlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz.  pic.twitter.com/Vq9aZOW79e— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) October 28, 2023

Ο Ερντογάν αποκάλεσε επίσης το Ισραήλ «κατοχικό» και «ομάδα», σημειώνοντας ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε με ελικόπτερο στον χώρο συγκέντρωσης για την Παλαιστίνη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ερντογάν πέταξε πολλούς κύκλους πάνω από τον χώρο της συγκέντρωσης.

Το τηλεοπτικό κανάλι Haber, επικαλούμενο τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, αναφέρει ότι πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι αναμένονται στη συγκέντρωση για υποστήριξη της Παλαιστίνης.

Μαζί με κατοίκους της Κωνσταντινούπολης, σε αυτό συμμετέχουν εκπρόσωποι 39 επαρχιών της Τουρκίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ειδικά λεωφορεία.

Στην περιοχή του αεροδρομίου έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας· περίπου 5 χιλιάδες ακτιβιστές του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης εμπλέκονται μαζί με την αστυνομία για τη διασφάλιση του νόμου και της τάξης.

Πριν μεταβούν στον χώρο διαμαρτυρίας, όλοι περνούν από ανιχνευτές μετάλλων. Ο κόσμος κρατάει τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες.

The Hellenic Information Team

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

Post a Comment

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!